GlykoSpiti

GlykoSpiti

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Η πλάτη του καναπέ και πώς να την αναδείξετε!


Η πλάτη του καναπέ, εφόσον δεν ακουμπάει στον τοίχο, αλλά "βλέπει", οπουδήποτε αλλού μέσα στον χώρο, είναι ένα σημείο που δεν πρέπει ποτέ να φαίνεται, να μένει άδειο και ανεκμετάλλευτο.
Οι ιδέες είναι πολλές. Βάλτε ένα μικρό τραπέζι ή γραφειάκι με μια όμορφη καρέκλα και, αν θέλετε και έχετε χώρο στο μάκρος, τοποθετήστε ακόμα μία καρέκλα ή ένα σκαμπό στη μία πλευρά ή δύο δεξιά και αριστερά του γραφείου. 
Επίσης, μπορείτε να "κολλήσετε" πολύ ταιριαστά μία κονσόλα ή έναν μίνι μπουφέ με αποθηκευτικούς χώρους όπως ραφάκια, συρτάρια, κλπ.

Μία εναλλακτική λύση είναι ένα μεγάλο μπαούλο με μια καρέκλα από την μία πλευρά του ή μια σειρά από vintage βαλίτσες, συνδυάζοντας εξοικονόμηση χώρου και ιδιαίτερη διακόσμηση με άποψη.



 
  





























Ως διαχωριστικό, ως χώρος μελέτης και οργάνωσης, ως λύση για εξοικονόμηση ακόμα περισσότερου χώρου. Σε κάθε περίπτωση, η τάση αυτή μόνο συν έχει να σας δώσει, μεταμορφώνοντας την άχαρη και αντιαισθητική θέαση της πλάτης του καναπέ, σε ακόμα μια κομψή, ζεστή και συγχρόνως πρακτική και χρήσιμη γωνιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου