GlykoSpiti

GlykoSpiti

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Ψάθινα καλάθια - Τάξη και κομψότητα, με μια κίνηση!

Τα ψάθινα καλάθια ταιριάζουν σε κάθε σπίτι, κάθε δωμάτιο και φυσικά δείχνουν πάντα υπέροχα στη βεράντα ή τον κήπο μας! Είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν υπάρχει σπίτι, που να μην έχει έστω και ένα, ανεξάρτητα από το στυλ διακόσμησής του. Η ζεστή παρουσία τους είναι σε τέλεια αρμονία με όλες τις εποχές του χρόνου, ιδιαίτερα την άνοιξη, το Πάσχα και τους καλοκαιρινούς μήνες.
Είναι πολύ αγαπημένα γιατί εκτός από πολύ όμορφα ως διακοσμητικά, λειτουργούν συγχρόνως και σαν πολύ κομψοί και πρακτικοί χώροι αποθήκευσης.

Θα τα βρείτε εύκολα στην αγορά και, συνήθως, σε πολύ προσιτές τιμές, αμέτρητα μεγέθη, σχέδια και χρώματα, επενδυμένα με υφάσματα ή διακοσμημένα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να τα τα αγοράσετε σκέτα και αν πιάνουν τα χέρια σας να τα διακοσμήσετε εσείς ή να αλλάξετε το χρώμα τους με μπογιά ακρυλική ή σε σπρέι, αν και οι κλασσικές καφέ και γήινες αποχρώσεις είναι μια επιλογή που δεν θα σας προδώσει ποτέ!

Μια καλή ιδέα, που θα αναδείξει πολύ την διακόσμησή σας, είναι να συνδυάσετε περισσότερα από ένα ψάθινα είδη. Τοποθετείστε μαζί ψάθινα καλαθάκια διαφορετικών μεγεθών ή βάζα, μπάλες σε πιατέλες, κασπώ, κλπ ή ακόμα, συνδυάστε τα με ψάθινη επίπλωση, στόρια, φωτιστικά, χαλάκια, κλπ.

Βγάλτε καλαθάκια και έξω, στην βεράντα και τον κήπο και κάντε τα γλαστρούλες για τα φυτά σας, αλλά και αποθηκευτικούς χώρους για τα σακουλάκια με το λίπασμα, τα τσουγκρανάκια, τα φτυαράκια και όλα σας τα κηπουρικά και τα μικροπράγματα που σας χρησιμεύουν όταν ασχολείστε με τον εξωτερικό χώρο. Κρεμάστε ένα ψάθινο καλάθι ή περισσότερα, το ένα δίπλα στο άλλο, κάθετα ή όπως εσείς θέλετε. Βάλτε φαντασία!

Κουτάκι αποθήκευσης, θήκη για περιοδικά, μπιζουτιέρα, ψωμιέρα, φρουτιέρα, για να φυλάξεις τα ραφτικά σου, δίσκος για σερβίρισμα ή διακοσμητικός, καλαθάκι για τα σκουπίδια του γραφείου ή για τα άπλυτα ρούχα, για τα ξύλα του τζακιού, σαν τραπέζι σαλονιού ή κομοδίνο, σαν διαχωριστικό τροφίμων και κουτί οργάνωσης στα ράφια και τα ντουλάπια μας. Σαν έπιπλο, διακοσμητικό δαπέδου, επιτραπέζιο ή τοίχου αντί για κάδρο.

Οι παραλλαγές και οι προτάσεις είναι τόσες πολλές! Εσείς απλά επιλέξτε αυτές που σας αρέσουν και δώστε αληθινό στυλ και οργάνωση στον χώρο σας!





































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου